Wat is een individueel Kleuradvies?

Het kleuradvies volgt vanzelf uit de kleurenanalyse.

Bij het mee kijken in de spiegel met de strookjes die we bij je huid, haar en ogen houden ga je meteen ook zien welke kleuren er in je uiterlijk precies zitten.

Deze kleuren weerspiegelen in je kleding als je iets aan hebt met dezelfde ondertonen in kleur.

Met lappen laat ik je verschillen zien in de groepen kleuren die er zijn, zomerherfstwinter en lente. Daarna zijn er nog grotere sjaals in het kleuradvies, die je laten zien welke nuances je bijzonder mooi staan.

Er zijn ook sjaals waarin meerdere kleuren verwerkt zijn, een paar van deze dessins springen er in een kleuradvies altijd uit.

Als je dan eenmaal de kleurenwaaier hebt, waarin alle kleuren op een rij te zien zijn, die bij jou horen is het kleuradvies helemaal tastbaar.

Je krijgt hierbij nog persoonlijke toelichting in het individuele kleuradvies, over hoe de verdeling in die kleuren het beste te gebruiken is, de combinaties, wat te doen met de opvallende kleuren en waar die geschikt voor zijn en wat te doen met de minder opvallende kleuren, zodat die toch spreken.

Het is een ware ontdekkingsreis. Veel klanten herkennen een deel van de kleuren in het kleuradvies die ze al kenden van zich zelf, maar door de andere en bewuste wijze van combineren ontstaat er een structuur en nieuwe basis.

Voor de make-up geldt hetzelfde verhaal, dat het nieuwe inzicht ook daarin meer duidelijkheid komt wat je echt flatteert, vooral als geheel met je nieuwe wijze van kleur in kleding.

Kleuren die je heel bleek maken, of je er oud en bezorgd laten uitzien, omdat ze niet bij je passen, zul je met gemak laten liggen na het krijgen van een individueel kleuradvies, omdat  je dan weet hoe overzichtelijk het is wat je wel staat en je nog veel mooier maakt door de weerspiegeling van perfecte afstemming van je eigen uiterlijk met je kleding en make-up.

P.S. Meld je hier aan voor mijn gratis kledingtips!

Ook interessant
Kenmerken Van Het Zomertype en Lentetype Als Combinatie Type