Wat heb ik aan een kleurenwaaier?

Kleurenwaaier winkelen

Kort gezegd: De bedoeling van een kleurenwaaier is dat je persoonlijkheid beter tot zijn recht komt. Je zult er mooier, gezond en gelukkig uitzien en je word opgemerkt in je omgeving.

Mogelijkheden op een rij

Ik zal je de mogelijkheden “uit de doeken doen”. Bij het winkelen ben je heel doelgericht, kleuren die je als kleur op zich zelf waardeert, maar je niet staan daar ging je voorheen toch wat kijken of passen en deze sla je nu meteen over.

Dat spaart je tijd en ook geld, want de miskopen zijn over, doordat je een zeer persoonlijke kleurenwaaier bij je hebt (ook wel kleurenpaspoort genoemd).

Bij de kleurenanalyse/kleuranalyse, zie mijn andere artikel op deze website, laat ik je in de spiegel mee kijken wat je het beste staat en maak ik je aan de hand van verschillen duidelijk en welk effect ontstaat.

Kleurenwaaier maken

Bij het in ontvangst nemen van de kleurenwaaier wordt dit advies verder uitgebreid, met onder andere uitleg over jouw accent- en neutrale kleuren en wat dat betekent voor je kleding en accessoires.

De 40 in- en uitschuifbare kleuren zijn daardoor op speciale manieren te gebruiken. Bij het uitspreiden van de kleurenwaaier, is de klant vaak verrast hoeveel passende kleuren er zijn.

Naast een stukje herkenning verschijnen dan ook de kleuren die je voor je zelf misschien niet had verwacht, wat voor de nabije toekomst een kleurrijk avontuur betekent. Hierin bestaat nog steeds de volledige vrijheid van je eigen voorkeuren, door de vele keuzes binnen dat persoonlijke palet.

Het fantastische van deze uitgebreide individuele en gebruiksvriendelijke kleurenwaaier is, dat je zelfstandig verder kunt en je veranderingen in eigen tempo kunt sturen, afhankelijk van jouw situatie. Met mijn systeem van Art of Image, krijg je gelegenheid om te groeien in een eigen beter kleureninzicht.

Echt een metamorfose!

Bij een radicale verandering, zoals een metamorfose, loop je het risico dat je niet ineens aan alles toe bent, terwijl het effect van de kleurenanalyse en de bijbehorende kleurenwaaier is, dat je na een periode een “rode draad” in je kledingkast ontdekt, die je helemaal zelf hebt gecreëerd.

Tijdsverlies, zoeken en twijfels gaan steeds meer plaats maken voor herkenning, ontspanning, en zekerheid. Je zelfvertrouwen groeit met de verandering mee. De begeleiding die ik je heb gegeven met een kleurenanalyse, zet zich voort in het gebruik van de kleurenwaaier, als basis voor de selectie en aanvulling van je garderobe.

Kleurenwaaier heeft maar weinig ruimte nodig

De kleurenwaaier, die in je handtas weinig ruimte nodig heeft, is voorzien van een korte beschrijving van jouw seizoenstype, je naam en is ter bescherming omhuld door een fluwelen zakje met sluitingskoordje in de nuance van één van jouw meest kenmerkende kleuren.

Redactie

Op Kleuranalist.nl lees je over álles wat met kleur te maken heeft. Van de bekende seizoenstypes tot leuke artikelen over hoe je kleuren kan combineren. Daarnaast lees je ook over kleuranalyses en hoe je deze ook zelf kan maken.

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.