Welke kleurenwaaier is geschikt voor mij?

Een kleurenwaaier wordt zorgvuldig samengesteld als de kleurenanalyse is gedaan. De gegevens die voort komen uit mijn kleurenanalyse vormen de basis voor je persoonlijke palet. Uiteraard is dat de meest geschikte kleurenwaaier voor je.

Soorten seizoenstypes

Het zal tijdens de kleurenanalyse blijken welk seizoentype je bent en zo bevestigt je kleurenwaaier of je een zomertypeherfsttypewintertype of lentetype bent.

Met deze waaier is het ook veel makkelijker om te zien welke make-up kleuren het mooist bij je staan.

Er zijn bij mij ook andere kleurenwaaiers te koop, een kleine algemene en voor elk seizoen één soort, waarin 12 kleuren worden weer gegeven.

Standaard waaiers

Deze standaard kleurenwaaier is onpersoonlijk en is in principe los te koop, al zal ik je wel adviseren deze aan te schaffen als je het seizoenstype hebt laten analyseren.

Er zijn vele soorten kleurenwaaiers in de handel, verschillend in hoe ze er uit zien en hoe te gebruiken.

In het andere artikel op deze site heb ik over de kleurenwaaier van Art of Image uitvoerig beschreven.

Het bijzondere aan deze uitgebreide waaier met 40 kleuren is dat je met de kleurenanalyse jouw specifieke samenstelling hierin terug vind en zo een unieke verschijning wordt.

Redactie

Op Kleuranalist.nl lees je over álles wat met kleur te maken heeft. Van de bekende seizoenstypes tot leuke artikelen over hoe je kleuren kan combineren. Daarnaast lees je ook over kleuranalyses en hoe je deze ook zelf kan maken.

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.