Thuis fitness in stijl

Nu de sportscholen gesloten zijn sporten een heleboel mensen thuis. Je moet dan natuurlijk wel over de juiste fitness apparatuur beschikken. Sommige mensen zijn in de gelukkige omstandigheid dat ze in hun huis een eigen fitness ruimte hebben waar ze fitness apparaten neer kunnen zetten.

Maar wat nu als je die ruimte niet hebt? Je hebt je huis leuk ingericht en wilt natuurlijk geen lelijke fitness apparaten in je huiskamer neer zetten. Aan dit artikel hebben we veel foto’s toegevoegd met sfeerbeelden. Deze foto’s maken waarschijnlijk veel duidelijker wat we bedoelen dan de tekst.

Fitness apparaat als design element

Wij hebben dan misschien de oplossing voor je. Stel je wilt een roeitrainer kopen omdat je een training op de sportschool dat altijd zo een fijne work out vond. De meeste roeitrainers zijn nu niet bepaald zo ontworpen dat ze mooi passen in een interieur. Als is de definitie van mooi natuurlijk voor iedereen verschillend.
De roeimachines van het merk Waterrower hebben een prachtig design vinden wij. Ook opgeklapt is het een mooi ding.

Houtsoorten

De roeitrainers van het merk Waterrower passen misschien wel in jouw interieur. Deze roeitrainers zijn gemaakt van hout, maar er zijn ook metalen uitvoeringen. De houten Waterrowers zijn beschikbaar in allerlei verschillende soorten hout. In de collectie zitten onder andere uitvoeringen in de houtsoorten Essen, Eiken, Walnoot en Kersen, maar ook ‘All Black’. Dus kies maar uit welke kleur je mooi vindt en die past in jouw interieur.
Het hout is allemaal kwalitatief hoogwaardig duurzaam gewonnen hardhout. Tegenwoordig willen we  natuurlijk niet anders.

Watertank

De weerstand wordt opgebouwd door water, hoe kan het ook anders met zo een naam. Het water zit in een doorzichtige ronde watertank. Je kunt nog een toevoegsel in het water doen waardoor het water mooi blauw kleurt, wij houden ervan.

Mooi, maar is het dan ook functioneel?

Wij vinden de roeitrainers van Waterrower zeker de mooiste die er zijn. Je wilt natuurlijk niet iets kopen wat dan functioneel te wensen over laat. Nu dan kunnen we je geruststellen, dit zijn top roei apparaten. De waterweerstand geeft een natuurlijk weerstand die garant staat voor een realistische roeibeleving.

De Waterrower is een roei-ergometer en met de gratis WeRow app kan je als eigenaar van een Waterrower on-line de competitie aangaan met andere Waterrower eigenaren.

Dus mooi design, maar state-of-the-art techniek.

Je houdt niet van roeien en traint liever anders

Als je liever op een andere manier traint dan op een roeitrainer, dan heeft het moederbedrijf Nohrd ook nog een heleboel andere opties. Allemaal net zo mooi en geschikt voor in je huiskamer of kantoorruimte.
Niet alle mogelijkheden die er zijn gaan we nu beschrijven, we pikken er wel een paar voorbeelden die eruit springen uit.

Wij zijn bijzonder gecharmeerd van de fietstrainer, wij vinden deze veel mooier dan welke gewone fiets dan ook. Je loopt het risico dat jouw visite de hele avond deze hometrainer wil gebruiken dus misschien kan je hem dan toch maar beter uit het zicht zetten.

Het toestel wat we ook nog willen noemen is de slimbeam. Een allround fitness apparaat wat een toevoeging kan zijn in jouw interieur.

Als het je echt niet interesseert hoe een roeitrainer er uit ziet kan je ook een Decathlon roeitrainer kopen.

De gebruikte afbeeldingen zijn van media.nohrd.com


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.