Review vloerkleed Karpet24

Vloerkleed Karpet24 review

Wij waren op zoek naar een mooi en betaalbaar vloerkleed. Deze hebben wij gevonden in de webwinkel Karpet24. In deze blog lees je meer over onze zoektocht naar een geschikt kleed en naar onze ervaringen met de kleden van Karpet24. Uiteindelijk hebben wij twee verschillende kleden gekocht bij deze webwinkel. Eén vloerkleed voor in de woonkamer en een vloerkleed voor in de tuinkamer. Er is ook een speciale ruimte waar je deze kleden in het echt kan bekijken.

Voorbereidingen uitkiezen kleed

Voordat we een kleed hebben uitgezocht zijn we eerst het interieur gaan bekijken wat in de ruimte stond waarin wij het kleed wilde plaatsen. We hebben onszelf afgevraagd of we dit interieur en de opstelling daarvan nog wilden wijzigen. In de nabije toekomst wilden we de opstelling  voorlopig nog niet veranderen. Daarna zijn we op internet gaan zoeken naar een winkel met een grote sortering waar wij voor een redelijk prijs een mooi kleed konden kopen. Wij kwamen al snel uit bij Karpet24.

Bezoek aan de showroom in Rotterdam

Omdat een kleed toch een grote uitgave is, wilden we graag een bezoek brengen aan de showroom. Hier konden we een selectie van de kleden uit de webwinkel bekijken. Ze hebben hier niet alle kleden. Wel kreeg je een goed beeld van de kwaliteit en de gebruikte stoffen. Van tevoren hebben wij een afspraak gemaakt om de showroom te kunnen bezoeken. Het was een grote hal met allemaal hangende kleden. Wij hebben hier ook de keuze kunnen maken voor het kleed in de woonkamer.

Tuinkamer vloerkleed

Voor de tuinkamer hebben we gekozen voor een kleed dat meteen opviel. Het kleed paste qua kleur perfect bij de inrichting van de tuinkamer en de groene meubels. Wij komen graag in de bossen en wilden het bosgevoel in huis halen. Wij hebben gekozen voor het kleed Merinos Bomen Desing Vloerkleed Belis in de kleur groen. Toen het kleed binnenkwam moesten we wel even wennen. Toch geeft het kleed de kamer een uniek en natuurlijk uiterlijk.

Merinos Bomen Desing Vloerkleed - Belis - 22103-40 Groen - 160x230 cm

★★★★★
109,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 18 mei 2024 01:23

Kleed in de woonkamer

Voor deze ruimte in onze recreatiewoning waren we op zoek naar een rustig en neutraal kleed. Om toch het bosgevoel vast te houden hebben we dit kleed gekozen vanwege de subtiele afbeelding van de takken. Dit vonden wij een heel mooi en rustig patroon. In het kleed zit ook een klein reliëf, een soort 3D-effect zodat de print beter uitkomt. De kleuren bestaan uit aardetinten met een marmerachtig effect. Dit kleed hebben wij nu een jaar of 5 en hij is nog net zo mooi als toen we hem kochten.

Marmer Design Vloerkleed - Ibiza 607-95 Earth - Grijs-Beige-160 x 230 cm

119,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 18 mei 2024 01:23

Redactie

Op Kleuranalist.nl lees je over álles wat met kleur te maken heeft. Van de bekende seizoenstypes tot leuke artikelen over hoe je kleuren kan combineren. Daarnaast lees je ook over kleuranalyses en hoe je deze ook zelf kan maken.

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.