Kleurenwaaier bestellen in alle soorten & maten

Kleurvragen

Wil je een kleurenwaaier bestellen?

Kleurenwaaiers zijn in verschillende soorten en kleuren verkrijgbaar. Er is voor elk seizoentype een keuze tussen een persoonlijke of een standaardwaaier. Ik zal eerst de persoonlijke toelichten en dan de standaard.

Persoonlijke waaiers

De persoonlijke kleurenwaaier is de unieke kleurenwaaier die bij jou hoort. Er zitten 40 kleurenkaartjes aan elkaar, makkelijk in en uitschuifbaar zodat elke kleuren goed zichtbaar is. Je naam staat in deze kleurenwaaier en een paar kleuren zijn aangeduid met “accentkleuren”of “basiskleuren”.

Achterop zijn een paar stikkers, per persoon is het verschillend welke dat zijn, waarvan je de uitleg krijgt bij ontvangst. De waaier zit in een fluwelen zakje, in een kleur die helemaal bij jou past.

De standaardwaaier heeft kaartjes met dezelfde afmeting, in- en uitschuifbaarheid en is daarin even duidelijk.
De grote standaardwaaier heeft 28 kleuren die kenmerkend zijn voor het gemiddelde van het lente- zomer- herfst- of wintertype.

Standaardwaaier

De kleine standaardwaaier heeft 13 kaartjes en komt verder overeen met de grote.

Nader toegelicht zijn er nog meer verschillen. De persoonlijke kleurenwaaier heeft in de 4 seizoenen daarin ook nog nuances, bijvoorbeeld: lichte zomer, contrasterende herfst of medium winter.

De persoonlijke waaier heeft per seizoen nog vele varianten in uw eigen persoonlijke kenmerken verwerkt. Voor de persoonlijke kleurenwaaier is een kleurenanalyse nodig.

De standaardwaaier kan besteld worden zonder persoonlijke kleurenanalyse en is uit voorraad leverbaar.

De prijzen staan op de website, bestelling kan via mijn mail en worden na betaling gestuurd naar uw adres.

De speciale lente actie verwent u bij een grote standaardwaaier of persoonlijke kleurenwaaier met een gratis lippenbalsem met U.V. beschermingsfactor 20.

Wil je een kleurenwaaier bestellen?

Ik wens je een kleurrijk voorjaar!

Redactie

Op Kleuranalist.nl lees je over álles wat met kleur te maken heeft. Van de bekende seizoenstypes tot leuke artikelen over hoe je kleuren kan combineren. Daarnaast lees je ook over kleuranalyses en hoe je deze ook zelf kan maken.

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.