Als ik bruin ben kan ik zeker geen kleurenanalyse laten doen, toch?

De zomer loopt ten einde en je bent bruin van je vakantie terug gekomen. Zou op dat moment een kleurenanalyse wel zinvol zijn? Dit is een vraag die vaak gesteld word.

Je kunt een kleurenanalyse op elk moment doen en na je vakantie is het zeker ook een goed moment. De kleuren die je eerst goed stonden, staan met je zomerse gezicht nu nog mooier.

Dat je huid dan in de zomer iets bruiner is, bij de meeste mensen tenminste, maakt nog niet dat je echt verandert. Je hebt namelijk bepaalde ondertonen in je huid, die heb je vanaf je geboorte mee gekregen en veranderen niet.

Bij het speciale licht waar ik de huid bekijk zie ik die ondertonen duidelijk, ook als je bruin bent geworden door de zon.

Je bent dan misschien ietsje donkerder, maar er zijn plekken in het gezicht die hun (winter) kleur hebben behouden. Ook dit neem ik mee in mijn kleurenanalyse.

Sommige mensen worden op latere leeftijd ietsje lichter, dat gebeurt pas na vele jaren. Om dan een nieuw advies te krijgen kan je goed verder helpen om bij die leeftijdsfase ook goed te voelen in je kleding.

Pas als je met mijn uitleg in de spiegel mee kijkt, zie je hoeveel geweldige mogelijkheden er zijn, ook als je een type bent wat zelden of nooit bruin wordt.

Je zult er dan toch kleurig en zonnig gaan uit zien en ga je vrolijk de koelere seizoenen in.

Meld je hier aan voor de gratis kledingtips.

Ook interessant
Kleurinzicht door kledingruil