Kleurenwaaier als cadeau voor Valentijnsdag

KLeurenwaaier valentijnsdag

Waar ga je jouw geliefde dit jaar mee verrassen? Je kunt je afvragen wie voor jou de meest belangrijke persoon is. Dat kan je vriendin zijn, je partner, je zuster of wie weet je buurvrouw. Het is in elk geval iemand die je vaak ziet, mag ik aannemen. Je kent diegene dusdanig dat je weet hoe ze er uit ziet en wat ze mist. Let wel, als diegene er leuk gekleed uit ziet, heb je beiden plezier.

Sommige mensen blijven maar worstelen met wat ze nou eigenlijk aan moeten trekken. Als het dan eindelijk een beetje lukt, verandert ineens de mode, of ze veranderen zelf door leeftijd of  anderszins, en begint het zoeken weer opnieuw. Het kost veel tijd op deze manier en natuurlijk ook geld. Voor menigeen een frustratie, echter hier is een uitweg voor te vinden. Het goed gekleed gaan betekent dat je in de basis kent van jouw beste kleuren. Met de kleurenwaaier heb je dat letterlijk in de hand.

Hoe staat me dit?

Krijg je vaak vragen van steeds weer dezelfde mensen? Hoe vind je dit, kan ik het met dit en dat nog aan? Soms weet je als vriendin of als dochter wel het antwoord, maar soms denk je dan echt: waar ligt het toch aan, het past ergens niet meer goed bij je, hoe komt dat toch? Je wilt vriendelijk blijven in je antwoord, maar eigenlijk is wat je nu ziet niet om over naar huis te schrijven. Met de kleurenwaaier bij de hand, kun je dat veel makkelijker duidelijk maken.

Wat doe je met het kleurentype van je geliefde?

Weet je het seizoentype van je geliefde persoon, dan geef je die een kleding kleurenwaaier. Geef duidelijk aan dat het bedoeld is voor Valentijnsdag. Ik kan het rechtstreeks versturen naar diegene voor wie de verrassing bestemd is.

Tip het seizoentype aan bij je bestelling en mail me even over de details, ik doe er een cadeau papiertje omheen als je wilt, je mag er ook een tekstje bij opgeven, is het voor een man of een vrouw?

Opsturen naar een werkadres raad ik af, daar heb ik al meerdere malen slechte ervaring mee, het komt ergens op een afdeling terecht en is zodoende te lang onderweg. Het kan ook gewoon naar je huisadres en dan verzorg je het zelf als cadeautje. Lees hier een paar reacties.

Ramon, uit Lochem (janauri 2014)

Beste Erica, Ik heb de kleurenwaaier vandaag ontvangen. Mijn vriendin is er erg blij mee. En nog bedankt voor de extra attentie.

Mvg, Ramón

Ellen, uit Zierikzee (februari 2014)

Hallo Erica, Vandaag is de kleurenwaaier netjes bij me afgeleverd. 

Ik ga hem zeker gebruiken. Omdat ik graag kleding maak is de waaier ook handig bij het kopen van geschikte stoffen. Met vriendelijke groet, Ellen

Annette, uit Nijmegen(september 2014)

Beste Erica, 19 sept. 2014

Bedankt voor je antwoord op mijn vraag, ik ga het uitproberen.

Ik wilde toch nog even zeggen dat ik heel blij ben met de kleurenwaaier, ik sta er mee op en ga er mee naar bed. Denk alleen maar in kleuren.

Heel erg bedankt, Groetjes Annette

Wat is het doel van cadeau geven?

Iemand verassen versterkt het saamhorigheidsgevoel. Doordat je bij de ander iets persoonlijks aanspreekt, geeft dat extra verbinding. Je laat zien dat je iets precies weet van die ander en dat druk je uit in een gave waar die ander even wakker door geschud wordt. Die herkent zichzelf in het cadeau, maar ook in de gever. Zo versterkt het de aandacht voor jullie intieme vriendschap of de nog beter, de liefdesrelatie.

Op die dag zorg je voor de juiste sfeer en je hebt het pakje met de kleurenwaaier bij de hand. De volgende stap is om dan samen te winkelen met die kleurenwaaier en de garderobe ook nog eens te bekijken.

Blijft het kiezen van kleding dan toch nog moeilijk, kun je de kleurenanalyse evengoed afspreken. De kleurenwaaier die je dan al hebt, kan indien nodig, ingeruild worden voor een type wat nog beter bij je past.

Kleurenanalyse als cadeau, hoe gaat dat?

In mijn praktijk hebben al heel wat mensen een kleurenanalyse cadeau gegeven. Die mogelijkheid heb je ook met Valentijnsdag. Dit gaat met de cadeaubon die ze dan van mij krijgen. Daar staat de naam op voor de degene voor wie het bedoeld is.

Heb je nu geen tijd voor de kleurenanalyse of bepaal je de agenda van je geliefde niet? Is geen probleem, je overhandigt de cadeaubon op Valentijnsdag en de afspreken van de datum voor de kleurenanalyse volgt later.

De 5 Praktische Kenmerken Van De Kleurenanalyse

Ben ik na de wintersport nog hetzelfde seizoentype?

Deze vraag kreeg ik onlangs van iemand die met de feestdagen naar de sneeuw was geweest. Maar rond Valentijnsdag speelt deze vraag bij veel meer mensen, die net hun wintervakantie achter de rug hebben. Velen zijn dan in verwarring gebracht over de kleuren in hun kleding. Ze zien er nu stralend uit door hun vakantie. Wat je koopt op het moment van bruin-zijn, kan ik dat straks ook goed dragen, of ben ik nu tijdelijk een ander kleurentype? Ken je zo iemand met deze onzekerheid?

Bruin Zijn En Het Seizoentype

Hannie, uit Veenendaal (maart 2013):

We hebben de persoonlijke kleurenwaaiers ontvangen.
Fijn dat we nu de  handleiding bij onze aankopen kunnen raadplegen.
Grappig dat er heel veel  verschillende kleuren in onze waaiers zitten.
En de kleurenanalyse was leuk om te doen en leerzaam.
We letten nu wel goed op , of de kleur  bij ons uiterlijk past.
En bedankt voor de attentie.

Moeder En Dochter Samen De Kleurenanalyse

Redactie

Op Kleuranalist.nl lees je over álles wat met kleur te maken heeft. Van de bekende seizoenstypes tot leuke artikelen over hoe je kleuren kan combineren. Daarnaast lees je ook over kleuranalyses en hoe je deze ook zelf kan maken.

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.