Originele Cadeau Ideeën voor Sinterklaas of Kerst

Beste kleurenliefhebber. Heb je nog geen leuke en/of originele cadeau ideeën voor sinterklaas of kerst? Dan heb ik twee leuke mogelijkheden voor je om je dierbaren mee te verassen!

Mogelijkheid 1: Een kleurenwaaier

* Bij twijfel over het kleurentype kunt u met mij contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Ik kan een goede indicatie geven (nooit met 100% zekerheid want dan moet ik echt een kleurenanalyse doen) als u een foto bijvoegt aan de e-mail (of u geeft een link naar een Facebook profiel) van de persoon in kwestie.

Bestel hier een kleurenwaaier »

Mogelijkheid 2: Persoonlijke en sierlijke cadeaubon voor een kleurenanalyse

  • Na betaling ontvang je zo spoedig mogelijk (Sinterklaas is er al bijna) een digitale kleurrijke en sierlijke flyer. daarop staat de naam van de persoon voor wie de cadeaubon bestemd is.
  • De prijs voor een kleurenanalyse is € 164 voor 2 personen.
  • Je kunt ook een groep opgeven, waarvan 1 persoon de jarige is.

Bestel hier een kleurenanalyse als cadeaubon »

Redactie

Op Kleuranalist.nl lees je over álles wat met kleur te maken heeft. Van de bekende seizoenstypes tot leuke artikelen over hoe je kleuren kan combineren. Daarnaast lees je ook over kleuranalyses en hoe je deze ook zelf kan maken.

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.