Kleurinzicht door kledingruil

Zie je ook op tegen het opruimen van je kledingkast? Er komen vaak kledingstukken tevoorschijn die je niet draagt en toch mooi vind. Meestal ligt het dan aan de kleur, die je niet ( meer) staat, maar vind je het zonde om weg te doen.

Kleurinzicht

Gebruik en ontwikkel nu je kleureninzicht. Misschien staat roze je niet en wil je dit roze blousje  graag iemand geven die het wel staat.

Neem personen in je gedachtes uit je familie- of vriendenkring en wie zie je vaak in die kleur, in het echt of in je voorstelling?

Wie weet heeft ze omgekeerd iets voor jou. Als je gegevens mist over welk kleurentype ze is, vind je dit op mijn website beschreven.

Kledingruil is gratis

Nu blijkt je vriendin het goed te staan en is jouw kleureninzicht bevestigd. Bijvoorbeeld was onze zoon met blond haar erg blij met het donker gele overhemd dat zijn vader niet stond.

Kledingruil kost niks. Gun jezelf die oefening en ervaar de vreugde van kleureninzicht!

Redactie

Op Kleuranalist.nl lees je over álles wat met kleur te maken heeft. Van de bekende seizoenstypes tot leuke artikelen over hoe je kleuren kan combineren. Daarnaast lees je ook over kleuranalyses en hoe je deze ook zelf kan maken.

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.