Vit en vitaal – indoor fietsen, maar wel in stijl

We weten allemaal dat bewegen goed voor je is. Je hoeft helemaal geen topsporter te zijn, en iedere dag heel intensief te trainen om gezond te blijven. Ook hoef je niet urenlang in een sportschool te trainen. Een paar keer per dag matig intensief bewegen is al heel goed voor je.

Zeker nu iedereen meer thuis werkt en het lastiger is om buiten veel dagelijkse activiteiten te ontplooien is het belangrijk een manier te vinden om toch aan je dagelijkse portie beweging te komen. Het is natuurlijk een mogelijkheid om dat in huis te doen. Maar dan wel graag in stijl vinden wij van kleuranalist.nl

Bewegen in stijl

Om thuis aan je beweging te komen, bestaan er hele mooie fitness apparaten die je kunnen helpen om in shape te blijven en ook nog eens niet misstaan in jouw interieur. Het voordeel is dat je ze kunt laten staat en ieder moment dat het jou uit komt even kunt gebruiken. Zo kan je verspreid over de dag meerdere keren even in beweging komen. Wij belichten in dit artikel de indoorfiets.

Fitness hoeft niet kleurloos te zijn

Je kunt een indoorfiets kiezen die bij jouw stijl, zoals je je huis hebt ingericht, past. Heb je je huis ‘warm’ ingericht met veel hout bijvoorbeeld of heb je jouw huis juist minimalistisch en strak ingericht? In beide gevallen kan je wel een fitness apparaat kiezen die bij jouw stijl past.

Warme inrichting, ga dan voor de NOHRD bike

Gele accenten kies dan de Horizon Indoor Bike GR7

Strak en minimalistisch ga voor een high tech bike

Waarom indoor fietsen?

Het voordeel van indoor fietsen is dat het laagdrempelig is en je dat op iedere gewenste intensiteit kan doen. Werk je thuis dan kan je tijdens een telefonisch overleg even een kwartiertje rustig fietsen. Doe je dat 2x per dag dan heb je al een ½ uur beweging te pakken zonder dat het je extra tijd heeft gekost. Hoe efficiënt is dat.

Maar ook als het buiten donker is of als het geen weer is om buiten te fietsen of wanneer je niet weg kunt omdat er toch iemand op de kinderen moet letten kun je gewoon lekker binnen bewegen. Je kan  zelfs tijdens het bewegen een boek lezen of je favoriete serie (of sportprogramma) bekijken. Kortom geen excuus meer om niet te bewegen.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je een fitness fiets kopen, besef dan dat je de kosten er altijd uit haalt omdat bewegen leuk is en jouw gezondheidswinst niet in geld uit te drukken is.

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.