Kleuradvies versus Kleurenanalyse

Een kleuradvies is mogelijk om afzonderlijk te geven, dat betekent dan zonder kleurenanalyse (zie de beschrijving hiervan verder op deze site).

Dit kleuradvies bestaat dan uit een ervaren inschatting tot welk seizoentype je behoort en met een kritische kijk van mij kan ik dan ook een paar topkleuren van je laten zien, dit met behulp van daar toe bestemde sjaals.

Deze vorm pas ik toe in kleine en grotere groepen.

Vervolgens kun je dan ook een standaardwaaier aanschaffen, deze is anders dan de persoonlijke kleurenwaaier, die jouw unieke combinatie zichtbaar maakt.

Deze standaardwaaier is nog steeds te krijgen voor 4 seizoentypes, per stuk  15,50 euro, waarin 13 hoofd kleuren zijn aangegeven.

Er is iets nieuws op dit gebied, namelijk een grotere standaard kleurenwaaier, hierin zijn veel meer kleuren te zien en deze kost  32,50 euro.

Grote standaard kleurenwaaier

Je hebt dan een kleurenscala op zak van jouw seizoentype, en zo kun je in winkels en in je eigen garderobe beter zien wat bij dat seizoentype past.

De persoonlijke kleurenwaaier (85,- euro ) is de waaier die samengesteld is uit jouw individuele kleuren, die zichtbaar werden na een kleurenanalyse.

Het advies voor kleuren in kleding en make-up bij een persoonlijke kleurenwaaier gaat veel verder dan die waarbij geen analyse gedaan is.

Zo zijn er dus diverse mogelijkheden, elk is in zijn verscheidenheid heel waardevol, met het voordeel dat je vanaf nu in het budget meer keuze hebt.

P.S. Meld je hier aan voor mijn gratis kledingtips!

Ook interessant
Kleurinzicht door kledingruil