Fitness thuis in stijl

thuis fitness in stijl

Steeds meer mensen zijn veel vaker thuis, mensen werken meer thuis, winkels zijn dicht en naar de sportschool mag ook niet altijd. Dat alles dank zij Corona.
Uiteraard heeft dat consequenties, mensen bewegen steeds minder. Dat is natuurlijk geen goede ontwikkeling, iedereen weet dat bewegen goed voor je is.
Ooit wel eens erover nagedacht dat je thuis jouw eigen fitness ruimte in kunt richten? Dat kan in stijl, kijk maar eens hoe mooi de Focus Fitness Jet 9 iPlus eruit ziet, maar ook een roeitrainer kan er mooi uit zien. Kijk naar de Tunturi Cardio Fit R30, en dat is niet eens een hele dure roeimachine.

Welke kleuren kies je voor jouw fitness ruimte?

Aangezien de meeste fitness apparaten zwart en grijs zijn, passen ze heel goed in een modern interieur met veel wit, zwart en grijs. Je moet er natuurlijk wel de ruimte voor hebben. Moderne kozijnen zijn vaak antraciet grijs uitgevoerd, zet je cardio apparaat zo neer dat je uit het raam kunt kijken en geniet van het uitzicht.

Ben je niet van het strak en modern dan kan je natuurlijk ook gaan voor wat meer natuurtinten, ook daar staan moderne cardio apparaten mooi bij.
Wil je nog een stap verder gaan dan kan je natuurlijk ook fitness apparaten van hout kiezen. Let er wel op dat je dan wel een eind dieper in de buidel moet tasten.

Tegenwoordig heb je hele mooi houten fitness apparatuur, soms kan je zelfs kiezen uit meerdere houtsoorten of de manier waarop het hout is afgewerkt.
Kortom jij bepaald wat je mooi vindt en hoe je het aanpakt. Zie bijvoorbeeld ook ons artikel over spinning bikes.

Conclusie

Besteed wat aandacht aan jouw eigen fitness ruimte en maak er wat moois van. Kies de fitness toestellen die bij jouw passen, niet alleen qua kleur en stijl maar ook qua training. Daarna kan het grote genieten beginnen en kunnen er vele uren gesport worden. Je hoeft niet als een topsporter te trainen, gewoon rustig bewegen geeft ook al genoeg  gezondheidswinst. Dus zorg dat je met regelmaat en frequent beweegt nu we zoveel thuis zijn.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.