Feestelijke stijl in december

Accessoires bepalen veel van de feestelijke verschijning in je kleding.

Belangrijk daarbij is de KLEUR, VORM en STIJL. Heb je misschien een smal gezicht en lange hals, neem dan een ketting die ook een behoorlijke lengte heeft.

Heb je een korte hals, neem dan een ketting die in een rond model langs je hals valt. Zorg dat het geheel in verhouding is met de vorm van je gezicht en hals.

Rode ketting

Is dit goed op elkaar afgestemd, dan zie je dat zelf in de spiegel hoe anderen je zien tijdens het Sinterklaasfeest, de kerstdagen, oudejaars- en nieuwjaarsdag.

Stijlen zijn mogelijk zoals klassiek, sportief, zakelijk, bohemien, frivool en nog veel meer. Welk van deze stijlen spreekt je het meest aan? Hoe wil jij eruit zien?

Kleuren: er zijn allerlei kralen en natuur- en synthetische stenen. Passen de kleuren ervan bij je huid, haar en ogen? Als de kleuren staan bij je kleding en de feest gelegenheid, dan creëer je jouw eigen stijl en ben je des te mooier!

Voor zilver en goud maakt het wel uit welk kleurentype je bent. Een volgende keer meer over het goud, zilver en hoe dat werkt met de seizoentypes.

Prijzen nieuws

Vanaf het nieuwe jaar zal ik meer onderweg zijn, de kleurenanalyse en advies geef ik dan uitsluitend bij de klant thuis. Zie ook voor (kleine) groepen bij prijzen.

Redactie

Op Kleuranalist.nl lees je over álles wat met kleur te maken heeft. Van de bekende seizoenstypes tot leuke artikelen over hoe je kleuren kan combineren. Daarnaast lees je ook over kleuranalyses en hoe je deze ook zelf kan maken.

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.