Loungewear met een luxe uitstraling

Loungewear met een luxe uitstraling

Draag jij met thuiswerken graag comfortabele kleding maar wil je er wel netjes en verzorgd uit zien? Dan is loungewear met een luxe uitstraling echt een modetrend voor jou! Loungewear (letterlijk vertaald:  mateloos populair en vind je tegenwoordig in bijna alle webwinkels wel terug komen. Maar hoe kies je nou de loungewear en hoe creëer je een luxe uitstraling? Alle tips en trics voor loungewear met een luxe uitstraling vind je in deze blog.

Kleuren voor loungewear met een luxe uitstraling

De keuze voor kleuren van de loungewear is erg belangrijk wanneer je loungewear met een luxe uitstraling wilt. Zo is het belangrijk om te kiezen voor kleding met rustige en aardse kleuren. Ook is het belangrijk om te kiezen voor luxere stoffen zoals kasjmier, zijde en suede. Eventueel kan je de loungewear afstylen met fluffy sloffen of slippers. Kleuren waar je voor kan kiezen zijn bijvoorbeeld wit, crème, beige, bruin, grijs en zwart.

Vormen en modellen kleding combineren

Het is slim om bepaalde chiquere modellen kleding te dragen gemaakt van zachte comfortabele stoffen. Modellen die je kan kiezen zijn bijvoorbeeld blouses, truien met een kraagje en een ritsdetail en een chiquere trui. Dit in plaats van sportievere items zoals een hoodie. Deze sportievere items geven je sneller een uitstraling van een slons. Wanneer je chiquere items combineert met de comfi kledingitems wordt jouw look een chiquer geheel. Maak bijvoorbeeld gebruik van loafers of van chique gouden schakelkettingen voor een klassieke 80’s look.

Comfy collection Mango

Wij zijn verliefd op de nieuwe collectie van Mango vol met stijlvolle kleding die je kan dragen tijdens een avondje chillen! De comfy collection is ideaal geschikt voor deze gelegenheid! Je kunt de kleding binnenshuis dragen maar ook wanneer je uit huis gaat om bijvoorbeeld boodschappen te doen zie je er nog trendy en verzorgd uit. Het leukste is deze collectie met gave sneakers of juist de chunky laarsjes die ook in het nieuwe seizoen weer veel in het straatbeeld te vinden zullen zijn. Zachte en natuurlijke kleuren zoals pistache, bruin, beige, zand, wit maar ook pastelachtige sorbetkleuren zie je veel terugkomen. Deze kleuren zijn heel goed te combineren met allerlei verschillende tinten. Zo kan je het rustig houden of juist combineren met felle kleurtjes voor een opvallend effect. Ook de combinatie van chique (denk aan trenchcoats) en comfortabel is heel gaaf.

Schoenen om de outfit af te maken

Deze winter zag je deze chunky enkellaarsjes met elastiek aan zijkant al regelmatig voorbij komen. Vooral in de wat donkerdere kleuren zoals zwart en bruin waren ze erg populair. In het voorjaar en de zomer van 2021 zul je deze laarsjes nog vaker zien in het straatbeeld. De kleuren die je dan vaker gaat zien dan in de winter zijn lichtere kleuren zoals beige, wit, zandkleur en off-white. Deze laarsjes kan je perfect combineren met de loungewear met een luxe uitstraling. Eén van onze favoriete laarsjes zijn die van het merk Mace. Bijvoorbeeld het model M1089 sue.

Redactie

Op Kleuranalist.nl lees je over álles wat met kleur te maken heeft. Van de bekende seizoenstypes tot leuke artikelen over hoe je kleuren kan combineren. Daarnaast lees je ook over kleuranalyses en hoe je deze ook zelf kan maken.

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.