Groot Nieuws! Kleurenwaaier Webshop Vandaag Geopend

Het feestelijke bericht is dat je vanaf vandaag kleurenwaaiers kunt bestellen via de webshop en betalen via de gemakkelijke betaalmethodes van iDEAL, MisterCash, PayPal en Sofort.

Wil je een cadeau geven? Dan kun je tijdens het bestellen een ander afleveradres geven. Stuur mij wel even een mailtje dan doe ik er een cadeaupapiertje om heen.

[no_anchors]

Alle Seizoentypes

Er is te bestellen voor het lentetype, zomertype, herfsttype, wintertype. En niet te vergeten nu ook weer voor het zomer-lente combinatietype en het herfst-winter combinatietype.

Zie in deze review hoe opgelucht Tineke was met het vinden van het herfst-winter combinatietype. Voor dit kleurentype kun je ook terecht in de webshop.

Beste Erica, heb gisteren de kleurenwaaier in goede staat ontvangen. In het verleden was ik al eens bij een collega van je. Toen kwam er wintertype uit de analyse.

Zij werkte toen met het 4 seizoenen systeem. De laatste tijd had ik steeds vaker het idee dat veel van de kleuren die daarbij horen, zoal kobaltblauw en fuchsia maar ook helder wit toch te fel/hard voor mij zijn.

Voel me daar dan ook niet meer lekker bij. Denk dat deze herfst/winter kleuren beter bij mij passen. Veel mooie kleuren maar denk wel dat veel van de kleuren (op de basiskleuren na) niet vaak in het modebeeld voorkomen.

In dit seizoen bijvoorbeeld al helemaal niet. Ga in ieder geval mijn best doen, groet Tineke

Tineke kaart hier iets aan. Voor het omgaan van de kleur waarvan je denkt die net in winkels tegen te komen, vind je uitgebreid informatie op de website.

Wat betekent mode voor jou?

Als je dan je eigen kleuren kent ben je heel goed bezig en voor nader advies ben ik altijd bereikbaar.

Kleurrijke groet van Erica, kleuranalist

Ook interessant
Kledingcombinaties en Kleuradvies Met Groen