Wat is jouw Lievelingskleur?

Het lijkt me dat iedereen wel een lievelingskleur heeft en dat je die kent van jezelf. Het is te hopen dat die kleur je heel goed staat en meestal vind je die voor andere dingen als kleding ook heel mooi.

Zijn er mensen die zich niet bewust zijn van welke kleur hun een prettig gevoel geeft en hun dan ook nog goed staat?

Naar mijn idee lopen deze mensen dan een stuk levensvreugde mis.

Het bijzondere is dat je lievelingskleur in de loop van je leven kan verschuiven en langzamerhand plaats gaat maken voor een andere kleur, immers er zullen je vele kleuren heel mooi staan. Misschien dat je uit gewoonte nog de kleding aanschaft in de oude kleur.

Met name de zomer vind ik een uitdagend seizoen waar veel kleur te zien is en dat de kleuren uitbundig tot hun recht komen door het vele zonlicht, zowel in de natuur als in de kleding. Wellicht dat je een zonnige vakantie achter de rug hebt en bepaalde kleding stukken die je bij je had zo graag droeg.

Of misschien was je gauw uitgekeken op wat in je koffer zat en kocht je iets nieuws in het buitenland, ongemerkt in je nieuwe lievelingskleur.

Mijn tip is om even na te gaan of je tijdens deze mooie zomer dezelfde lievelingskleur had dan de voorgaande jaren. Zit er verandering in dan kan ik je bij mijn kleurenanalyse- en advies er veel over uitleggen en hoe je dit verder kunt voortzetten.

Heb je nog steeds dezelfde kleurencombinaties als jaren geleden dan geeft de kleurenanalyse je veel duidelijkheid hoe je dan in kleding en make-up het allermooiste uit jezelf kunt halen.

De Zomeraanbieding is er nog tot 21 september 2009.

Geniet van de laatste zomerweken.

P.S. Meld je hier aan voor mijn gratis kledingtips!

Ook interessant
Hoe Weet Je Of Het Goed Staat?