web statistics
header

Welk Seizoentype Is Anita Witzier?

Wil je weten welk seizoentype Anita Witzier is? Dan leg ik je eerst wat uit. Als ik haar bekijk van een foto valt me op dat ze voor haar leeftijd hoogst waarschijnlijk grijs haar zou hebben. Als ik daarvan uit ga, kom ik al gauw uit op het zomertype. Maar nu besef ik dat ze geverfd haar heeft en wel een hele lichte blonde kleur. Staat haar erg mooi en past goed bij de rest.

Haar ogen zijn blauw, een beetje harde kleur blauw en iets aan de donkere kant. Ja pas op, want al die kleuren hebben nuances. Door het geverfde haar is zij niet meer het zomertype. Samen met dat hele lichte haar, dat een uitgesproken koele kleur is, kom ik uit op een ander seizoentype dan oorspronkelijk.

Wat Doet Geverfd Haar Met Het Seizoentype?

Gaat ze haar kapsel nog weer een andere kleur geven, dan is het weer van voor af aan bekijken welk effect dit heeft. Verf je jouw haar, dan kun je dat natuurlijk veranderen wanneer je wilt. Dat is de grap met haar verven, je verandert je uiterlijk echt als je er zo maar weer even een andere kleur aan geeft. Wees dan ook bedacht op de kleding, want die heeft dan ook een heel ander effect. Kenmerken Van Het Zomertype

Jouw huid zal niet wezenlijk veranderen en de ogen ook niet. Maar verandert er maar één van de drie kenmerken heeft dat grote invloed. De combinatie van de huid, het haar en de ogen vormen de basis van het kleurentype.

Dit onderwerp komt bij elke kleurenanalyse ter sprake, bij jong en oud. Iets oudere dames verven hun haar om het grijs te maskeren. Jonge mensen verven ook vaak, om andere reden, die te maken heeft met smaak en hun persoonlijkheid die ze willen zijn.

De 5 Praktische Kenmerken Van De Kleurenanalyse

Uitleg Via Een Bekend Gezicht

Maar dit keer schrijf ik vanuit een persoonlijkheid die vrijwel iedereen kent, zodat het voor jou makkelijker wordt om te snappen waar het om gaat. Het uiterlijk bestaat in de basis uit de kleur van de huid, het haar en de ogen. Dit staat bij elke kleurenanalyse centraal. Die speciale combinatie van die drie factoren bepalen welk seizoentype je bent.

De 7 Kenmerken Van De Kleurenwaaier

Anita Witzier, t.v. presentatrice, heeft een roze huid, heel licht koel blond haar, en haar ogen zijn echt blauw met een diepe intentie. Ik wilde het niet meteen verklappen, maar met deze kenmerken is de conclusie dat zij een wintertype is. Ze ziet er stralend uit met koele en sprekende kleuren.

In de tijd dat ik net aan mijn opleiding begon voor kleurstyliste , was ik ervan overtuigd dat het wintertype alleen voorkomt bij mensen met een donkere huid, bruine ogen en donker haar. Maar ik kwam er al gauw achter dat er veel meer mogelijkheden aan het licht komen.

Er bestaan binnen dat wintertype ook nog nuances. Mocht je verbaasd zijn dat Anita een wintertype is, omdat jij ook verwacht dat die mensen meestal wat donkerder zijn, maak je dan niet ongerust. Zij hoort binnen het wintertype tot de lichtere nuance. Voor alle wintertypes geldt dat ze goed uit de voeten kunnen met flinke contrasten. Kleurcontrasten Wat Doe Je Ermee

Seizoentype Die Iets Afwijken

Mocht je zelf iemand kennen die qua seizoentype moeilijk ergens bij past, dan kan het goed zijn dat je binnen het seizoentype net niet in dat gemiddelde zit. Ik krijg vaak genoeg vragen hierover via mijn website. Schroom niet mij iets te vragen, want voor elk seizoentype is er een kleurenwaaier. Op aanvraag bestel ik dan een kleurenwaaier voor een heel speciaal seizoentype. Anita Witzier zou hier ook toe behoren.

Bij de kleurenanalyse kom je meer te weten, want dan gaan we alles na, met ook nog mijn computer systeem erbij als back-up. Soms verrassende uitkomsten, of anders een mooie bevestiging van wat je al vermoedde. Kenmerken Van Het Wintertype

Geschikte Kleuren Voor Het Wintertype

Nog even terug naar Anita Witzier. Ik noem je drie kleuren die zij als wintertype mooi staan: oranje, petrol, zwart. Die laatste kleur is voor het wintertype goed mogelijk, voor andere kleurentypes zal dat kritisch zijn. Vooruit dan, nog één speciale kleur voor dit seizoentype en dat is smaragdgroen turkoois. Deze teint is geschikt voor een accent, bijvoorbeeld de oorbellen.

Wil je meer kleuren weten van het wintertype, bestel dan de kleurenwaaier via de webshop. Of kom met jouw vraag als je onzeker blijft over de details.

Bestel hier een kleurenwaaier >>

Bestel hier de kleurenanalyse >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reviews
Roxanne (13 mei 2012)

"Ik heb de kleurenwaaier goed ontvangen, bedankt hiervoor. Ik ben heel blij met het handige meeneemformaat.

Groetjes Roxanne.”


Olga (23 april 2012)

"Heb het ook leuk gevonden: heerlijk een hele middag alle aandacht voor jezelf! Kijk uit naar onze persoonlijke kleurenwaaiers…"

Nogmaals bedankt, vriendelijke groet,

Olga”