Kleurenanalyse ervaringen

Yvonne uit Delft (november 2014):

Ten eerste wil ik nog even zeggen dat de kleurenanalyse ons zeer goed is bevallen en we een stuk wijzer zijn geworden. Fantastisch zoals je de tijd voor ons hebt genomen. Je hebt ons flink op weg geholpen om nu toch een beter beeld en zeer zeker een beter inzicht te krijgen in wat wij wel en niet kunnen meer kunnen dragen! Dit alles op een heel rustige manier, ons de tijd gevend om er ook aan te kunnen wennen. Bedankt!

Hanna (november 2013):

Beste Erica,

Bedankt voor de snelle bezorging van de kleurenwaaier! Vandaag vond ik hem al in de brievenbus.
Hij is van een zeer degelijke en mooie kwaliteit.
Ik zal er zeker veel gebruik van maken.
Met vriendelijke groeten,
Hanna

Inge (oktober 2013):

Hartelijk dank voor de kleurenwaaier.
Tot mijn grote vreugde kon ik vaststellen, dat 99% van mijn kleren “goed” zijn qua kleur. En nu kan ik soms iets aanvullen met kleuren die ik nog nooit gedragen heb, zoals bij voorbeeld geel.
Vriendelijke groet,
Inge

Teuntje(oktober 2013):

Dag Erica,

De kleurenwaaier is vandaag al aangekomen.
Hartelijk dank voor de snelle toezending, ik ga er heerlijk mee aan de slag!

Mvg,
Teuntje

Marijn, uit Diemen (april 2013):

Onze kleurenwaaiers zijn binnen. Erg leuk en spannend. We gaan aan de slag.  Bedankt voor de goede zorgen.

Hannie, uit Veenendaal (maart 2013):

We hebben de persoonlijke kleurenwaaiers ontvangen.
Fijn dat we nu de  handleiding bij onze aankopen kunnen raadplegen.
Grappig dat er heel veel  verschillende kleuren in onze waaiers zitten.
En de kleurenanalyse was leuk om te doen en leerzaam.
We letten nu wel goed op , of de kleur  bij ons uiterlijk past.
En bedankt voor de attentie.

Tanja, uit Maarssen (maart 2013):

Hij is binnen ik had nog een heel oude kleurenkaart van zeker 20 jaar geleden en ben nu heel blij met deze nieuwe kleurenwaaier.
Wat een stralende kleuren, morgen neem ik hem meteen mee met winkelen.

Tina en Jannie (februari 2013):

Bij het maken van de afspraak was ik blij verrast dat Erica de kleuranalyse aan huis doet. Ik kon hierdoor meteen kleding laten zien waarvan ik twijfelde of dit mij eigenlijk stond. Tijdens de kleuranalyse merkte ik dat er veel op mij af kwam; kleur bepalen van haar, ogen en huid en daarna al die sjaaltjes. Eindconclusie: ik ben een herfst-type… Tja en dan nu? Mijn zus was na mij aan de beurt en zo kon ik met haar meekijken. Hierdoor leerde ik eigenlijk pas te zien wat kleur met iemand doet en waar je op moet letten. Erg inspirerend, leerzaam en vooral gezellig!

Mirjam (juni 2012 – Amsterdam):

Een nuttige en leerzame ochtend met verrassende kleuren-uitkomst.

Anne (23 december 2012):

Review: Boeiend om onderdeel van een proces te zijn, waarin Erica met behulp van allerlei hulpmiddelen zoals gekleurde doeken en kleurenkaartjes de juiste kleur van haar, ogen en huid vaststelde en zo tot een analyse van mijn kleurentype kwam. Heerlijk om te ondergaan en een beetje in mee te denken.

Roxanne (13 mei 2012):

Ik heb de kleurenwaaier goed ontvangen, bedankt hiervoor. Ik ben heel blij met het handige meeneemformaat.

Groetjes Roxanne.

Olga (23 april 2012):

Heb het ook leuk gevonden: heerlijk een hele middag alle aandacht voor jezelf! Kijk uit naar onze persoonlijke kleurenwaaiers…..

Nogmaals bedankt,
vriendelijke groet,

Olga

Henriëtte (17 dec. 2011):

Tot aan de kleurenanalyse droeg ik vaak zwart. De kleuren die ik terug zie in mijn persoonlijke kleurenwaaier zijn kleuren die ik al wel gebruikte. Het verschil is vooral dat ik me de kleuren nu meer bewust  ben en daar vaker gebruik van maak.

Pas geleden kocht ik voor een bijzondere gelegenheid een zwart jasje met daaronder een shirt in mijn blauw groene kleur. De laatste tijd krijg ik vaker een compliment.

Greta (5 nov. 2010):

Bij Erica is een advies ook werkelijk een advies: het aangedragen inzicht geeft jou zelf meer mogelijkheden tot kiezen.

Ik heb wat verrassingen aangedragen gekregen en een duidelijke bevestiging over mijn kleurkeuzes. Dit geeft mij de mogelijkheid wel overwogen te gaan shoppen en nieuwe elementen in te brengen in mijn garderobe. Greta.

Linda (winnaar van gratis kleurenanalyse):

Een leuke ervaring met verrassende elementen. Een paar kleuren zou ik zelf nooit gekocht hebben terwijl ze wel bij mijn type passen evenals de kleuren van de make up die zijn uitgezocht.

Maria:

De presentatie van de workshop kleurenadvies op 14 oktober j.l. heb ik als zeer positief ervaren.

Het was leuk om de kleuren te zien die bij de verschillende type mensen pasten.

Voor mijzelf was het een bevestiging van de kleuren die ik bij mij zelf vind passen.

Marry:

Hierbij een reactie op de kleurenmiddag van de groepsworkshop.

Het heeft mij geleerd om bij aankoop van iets nieuws wat meer kritisch en beter in de spiegel te kijken voor ik wat koop.

Het was een gezellige en leerzame middag.

Kati:

De deelnemers en de gastvrouwen waren erg enthousiast over u en over uw activiteit/workshop.

Het lijkt mij wel leuk om in de voorjaar nog een workshop te organiseren.

Hartelijk dank en tot ziens!

Marion:

Ik was erg nieuwsgierig hoe zo’n kleurenanalyse zou gaan. Ik heb nl. rood haar (nou ja, wel met wat blond en grijs erin). Het was een heel interessante en ook gezellige middag. Erica gaf veel informatie op prettige, rustige wijze en ik was verrast over het aantal kleuren dat ik kan dragen en ook de accentkleuren. Daarom heb ik de kleurenwaaier aangeschaft die mij goed inzicht geeft welke kleuren bij mij passen.

Berta:

Ik heb via een vriendin wel is gezien hoe zo’n kleurenanalyse gedaan werd, dus daar werd ik wel nieuwsgierig naar. Ik heb toen via internet Erica gevonden, die mij onder handen heeft genomen en mij geheel heeft geanalyseerd. Het bleek dat ik een zomertype was en ik heb daarbij een unieke kleurenwaaier aangeschaft. Het is was zeker de moeite waard en het was een gezellige middag!

Oscar:

Ik heb genoten van een leuke, gezellige en interessante middag waarbij ik veel geleerd heb over welke kleuren bij mij pastte door de kleurenanalyse van Erica.

De vriendin waarmee ik samen was, was ook ontzettend enthousiast over het directe resultaat van het kleuradvies maar vooral ook omdat we nu voortaan weten welke kleuren goed bij ons staan als het gaat om kleding, make-up etc.

Bedankt en ga zo door!

Kleurenwaaier ervaringen

Nanda:

dank voor de kleurenwaaier.
Ik heb deze gister ontvangen en ben er tevreden mee.
Het is een handig (meeneem)formaat.
Met dit hulpmiddel hoef ik voortaan voor mijzelf geen miskopen meer te doen.