web statistics
header

Hoe Geef Je De Juiste Kleurenwaaier Cadeau

Keuze 1:

Je geeft een kleurenwaaier van het lente- zomer- herfst- wintertype of van het combinatietype.

Deze kleine kleurenwaaier bevat 16 kleuren en kost € 21,50.

Keuze 2:

Je geeft een kleurenwaaier cadeau van het grote soort, met 36 kleuren die € 42,50 kost.

Keuze 1 en 2 is geschikt voor degene die jij kent binnen je familie of kennissenkring en waarvan je het seizoentype weet. Zo iemand heeft al eens de kleurenanalyse gedaan en kon ze zich toen geen aanschaf van de kleurenwaaier veroorloven. Dat is dan nu de tijd om deze haar deze kans alsnog te geven, in de vorm van een cadeau.

Keuze 3:

De kleurenanalyse doe je met z’n tweeën. Je hebt een goede vriendin of lieve zuster, die je wilt verrassen met een activiteit. Het lijkt je leuk om samen iets te doen, geef haar de kleurenanalyse cadeau en je neemt zelf ook deel hieraan. Hoe regel je dit? Je maakt een afspraak met ons. We kunnen naar wens een digitale cadeaubon voor je maken.  Haar naam kot er dan op en overige gewenste tekst.

De kleurenanalyse gebeurt dan bij jou  thuis.

Kosten voor 2 personen zijn € 169,-, inclusief de 2 standaard kleurenwaaiers voor jullie seizoentype.

Het Moment Van Het Cadeau

In het najaar, met de vooruitzichten van Sinterklaas en Kerstmis erna, is het een prima gelegenheid. Er zijn allerlei snuisterijen te koop om iemand huis te vullen, maar zoiets persoonlijks, als een kleurenwaaier is speciaal. Eigenlijk vul je de garderobe aan van de betreffende persoon. Kleding kopen als verrassing voor een ander is vreselijk moeilijk. Een kleurenwaaier aanschaffen voor een ander gaat wel.

Kleding Als Cadeau

Bovendien als je die kleurenwaaier eenmaal bezit, kan de ander evengoed nog kleding voor je kopen. Je moet haar maat weten en je neemt de kleurenwaaier mee. Uiteraard ken je de persoon voldoende om diens smaak en voorkeuren te kennen. Koop dan in elk geval in een winkel waar ze niet moeilijk doen over ruilen. Je weet het soms niet helemaal zeker met de maat, neem dan een centimeter mee.

Verder is elk postorder bedrijf, met hun folders veel makkelijker te bestellen, met een kleurenwaaier bij de hand. Die kleuren check je zelf vooraf, voordat je een bon in vult. Het zelfde geldt voor internet aankopen.

Het Licht In Het Donkere Jaargetijde

Het zijn dan tussen oktober en februari-maart de donkere maanden, maar er is altijd nog licht en vooral hoop. Ja hoop op goede kleuren, die maken dat het donkere je minder in beslag neemt. Stel je eens voor dat het een grauwe dag is en je hebt dan ook nog eens de  verkeerde kleuren aan. Weet je wel dat je dan het risico loopt er bleek uit te zien? Je word dan een een beetje miezerig in je verschijning, net zoals het weer dan kan zijn.

Met de juiste kleuren zie je er gezond uit, lijk je zelfs jonger. Doorbreek de impasse dat in de herfst en de winter alles een beetje somber lijkt. Dat neemt niet weg dat je misschien in de zomer inderdaad andere kleuren gebuikt, daar is niks mis mee.

Neem vooral in de koude maanden je goede kleuren, die bij echt je passen, dan wordt je vanzelf al wat warmer. Je uitstraling is voor je omgeving dan ook prettig, in jou zien ze dan het goede voorbeeld om er vrolijk doorheen te komen.

Vind Je Eigen Nuance

Elk seizoentype heeft zijn eigen nuance. Met name bij de kleur rood is dat het geval.

Het Beste Rood Voor Jou

Kledingcombinaties

Vaak genoeg krijg via internet vragen over wat past bij een bepaalde broek. Kennelijk is het weten van je kleuren soms niet voldoende, heel begrijpelijk.

Hoe ga jij hier te werk? Je ziet een pantalon precies van jouw kleur. Maar is dat een neutrale kleur of juist een opvallende? Heb je al een idee wat je erbij aantrekt? Lees via de link hoe dat dan zit.

Combineer De Basiskleur Met De Contrastkleur

Hoe Weet Je Welk Seizoentype Je Bent?

Mocht je twijfelen over het juiste kleurentype, zie de artikelen, hieronder aangegeven.

Kenmerken Van Het Lentetype

Kenmerken Van Het Zomertype

Kenmerken Van Het Herfsttype

Kenmerken Van Het Wintertype

Kenmerken Van Het Zomer-Lente Combinatietype

Kenmerken Van Het Herfst-Winter Combinatietype

Mijn Persoonlijke Ervaring

Zoals ik ooit begon met me te verdiepen in kleuren, gebeurde dat vooral met cadeautjes. Wat ik ook als verrassing had, ik zorgde dat het verpakt was in kleuren die bij de persoon paste. Ik wist toen nog niks van seizoentypes of kleurenwaaiers. Het ging helemaal vanzelf, ik beeldde me de persoon in en had dan een bepaald gevoel over zijn of haar kleurenvoorkeur. Dat bleek maar al te goed te kloppen, gezien de reactie van de ontvanger.

Dus mijn cadeau tip is ook, zorg dat je het in een leuk papiertje omhult, in de kleuren die in die kleurenwaaier voorkomen

Mijn bedoeling van alle kleuradviezen die ik geef, is dat jij op je gemak bent, met de kleuren die bij je passen.

Smaak is voor elk iets heel persoonlijks, elk mens is uniek, ook in zijn of haar kleuren.

Tot slot: alvast een positieve reactie over mijn cadeau idee

De vele kleurenanalyses die dit jaar geweest zijn en alle kleurenwaaier die ik heb verkocht, maakt de positieve reacties zichtbaar, zoals deze:

“Beste Erica, De waaier is goed aangekomen. Het is een Sint cadeau, weet zeker dat de dame in kwestie er plezier van zal hebben.
groet Marion”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reviews
Roxanne (13 mei 2012)

"Ik heb de kleurenwaaier goed ontvangen, bedankt hiervoor. Ik ben heel blij met het handige meeneemformaat.

Groetjes Roxanne.”


Olga (23 april 2012)

"Heb het ook leuk gevonden: heerlijk een hele middag alle aandacht voor jezelf! Kijk uit naar onze persoonlijke kleurenwaaiers…"

Nogmaals bedankt, vriendelijke groet,

Olga”