Kleurenanalyse Arrangementen en Tarieven

Een kleurenanalyse is een consult van de kleurenstyliste, die precies nagaat welke kleuren het beste bij je passen door het bekijken van jouw unieke combinatie van huid, haar en ogen.

Het heeft te maken met de ondertonen in je eigen natuurlijke kleuren en zijn belangrijk in je kleding.

Met behulp van een map vol met kleurenstrookjes kan ik tijdens de kleurenanalyse goed zien wat precies jouw eigen tinten zijn en vooral jouw unieke combinatie van huid, haar en ogen.

Door de kleurenanalyse weet je welk seizoenstype (zomertypeherfsttypewintertype of lentetype) je bent en levert je een advies op voor kleurgebruik in kleding, make-up, kleur haar, bril en andere asseccoires.

In de persoonlijke kleurenwaaier worden al je unieke combinaties zichtbaar. Door een toelichting beleef je maximaal plezier aan het gebruik hiervan.

Kleurenanalyse uitsluitend bij de klant thuis of op locatie door uzelf aangegeven

Vanaf 2 personen is het tarief €189,- gezamelijk inclusief voor beide een grote standaard kleurenwaaier:

Plaats en afstand in overleg. Regio Bussum 20 km. in de cirkel. Verder weg reiskosten €0,30 per km.

* De kleurenanalyse is inclusief kleurenadvies voor make-up.

Kleurenanalyse in groepen

Voor groepen gereduceerd tarief in overleg. Voor 8 personen vanaf €67,50 inclusief middelgrote standaard kleurenwaaier.

* Persoonlijke kleurenwaaier op aanvraag.

Klik hier om te bestellen »

Recente artikelen hierover:

Wat Is Precies Een Kleurenanalyse?

Een kleurenanalyse is een consult van de kleurenstylist, die precies nagaat welke kleuren je huid heeft, je haar en je ogen. Het heeft te maken met de ondertonen in je eigen natuurlijke kleuren en zijn belangrijk in je kleding…

Lees verder »

Hoe Werkt Een kleurenanalyse?

Voor een kleurenanalyse zijn er veel materialen nodig. In mijn map zijn meer dan 50 strookjes, die bedoeld zijn om je huid precies in een kleur te noemen, in de fijne nuance er van. Elk strookje heeft nog eens 10 schakeringen, dus we hebben honderden kleuren ter beschikking

Kleurenanalyse Met Basis Van De 4 Seizoenstypes?

Een kleurenanalyse / kleuranalyse is een consult van de kleurenstyliste, die precies nagaat welke kleuren het beste bij je passen door het bekijken van jouw unieke combinatie van huid, haar en ogen…

Lees verder »

* Kijk op het blog om meer gratis tips te lezen over kleuradvies, kleding, make-up etc.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.