web statistics
header

Workshop kleurenanalyse bij het K.V.G. in de lente

Workshop KVGIn de eerste voorjaars- week, vond mijn workshop plaats bij de Katholieke Vrouwen Vereniging in Bussum. Het was prachtig weer en er was een werkelijke lente stemming.

Een gezelschap van 58 vrouwen luisterde naar de uitleg hoe een kleurenanalyse tot stand komt, geïllustreerd met een power-point. Daarna volgde de demonstratie met mensen uit de zaal.

Er bleken veel zomertypes aanwezig te zijn, ook lente- en wintertypes. Het speuren naar een herfsttype werd een interactief spel, alsof de lentedag het herfsttype wilde verdringen.

De vragen van de toehoorders waren o.a.:

  • Geldt het ook voor mannen?
  • Wat moet ik doen als mijn kleur niet in de mode is?
  • Heeft kleur met je stemming te maken?
  • Ben je een wintertype als je in de winter geboren bent?

Het was een mooie zaal met uitstekende apparatuur voor de power-point en microfoongebruik.

Eén van de reacties was die van Barbara:

“Het is al weer 30 jaar geleden, dat ik een kleuren analyse heb laten maken en na uw demo op woensdag bij het KVG ben ik weer enthousiast geworden. Ik heb toch af en toe een miskoop en daar ik nieuwe kleren aan wil schaffen en de kleur van mijn ogen veranderd is wil ik eerst nog wat vragen voor ik iets bestel.”

In later contact heb ik haar het nodige uitgelegd. In de pauze werd ik namelijk overspoeld met persoonlijke vragen. Uiteraard is er bij de persoonlijke kleurenanalyse veel informatie voor jou als individu.

Mocht je ook vragen hebben, samen met anderen, kom ik graag om deze kleurrijke materie in de groep uit leggen, om vervolgens meteen in de praktijk te laten zien.

De bijeenkomst werd afgesloten door de voorzitter die haar enthousiasme uitsprak met de woorden: “ We kunnen met deze informatie fijn aan de slag met onze kledingkast en nieuwe aankopen, bij dit mooie weer.”

Tot slot kreeg ik zulke prachtige bloemen, waar ik werkelijk alle seizoentypes in terug zag.

P.S. Meld je hier aan voor mijn gratis kledingtips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reviews
Roxanne (13 mei 2012)

"Ik heb de kleurenwaaier goed ontvangen, bedankt hiervoor. Ik ben heel blij met het handige meeneemformaat.

Groetjes Roxanne.”


Olga (23 april 2012)

"Heb het ook leuk gevonden: heerlijk een hele middag alle aandacht voor jezelf! Kijk uit naar onze persoonlijke kleurenwaaiers…"

Nogmaals bedankt, vriendelijke groet,

Olga”