web statistics
header

Kleurenanalyse & De Kracht Van Daglicht

Voor het zien of de kleur die je aan hebt de juiste is bij een kleurenanalyse, heb je goed licht nodig. Wat betekent eigenlijk goed licht?

Daglicht is het beste licht om iets te kunnen beoordelen of te vergelijken. Neonlicht in winkels maakt de kleur vaak heel anders.

Ook in de zomermaanden is er in de kledingwinkel vaak weinig daglicht te vinden. Wel eens geschrokken toen je buiten kwam en daar zag wat je werkelijk gekocht had?

Mij is dat in het verleden wel eens overkomen. Bespaar je deze ellende en loop met de paskleding even naar het raam. Om deze reden heb ik bij mijn kleurenadvies altijd een speciale lamp, waarbij de tinten niet verkleuren.

Gewoon kunstlicht maakt kleuren gelig. Om de exacte kleuren van de huid, haar en ogen te constateren voor een kleurenanalyse, is goed licht onmisbaar.

Bij het daglicht sta ik liever niet rechtstreeks in de zonnestralen, dit kan een beetje verblinden. Als ik voor een groep kom voor een kleurenanalyse, zal ik van te voren de ruimte komen bekijken, of anders heb ik aan de telefoon ruim overleg hoe de ruimte er uit ziet waar de kleuren-workshop plaats vindt.

Voor het juiste kleurenadvies is het juiste licht een voorwaarde, voor mij, voor de klant die een goede kleurenanalyse wil, maar ook voor jou bij het winkelen en passen.

Meer gratis kleuren- en kleding tips? Klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reviews
Roxanne (13 mei 2012)

"Ik heb de kleurenwaaier goed ontvangen, bedankt hiervoor. Ik ben heel blij met het handige meeneemformaat.

Groetjes Roxanne.”


Olga (23 april 2012)

"Heb het ook leuk gevonden: heerlijk een hele middag alle aandacht voor jezelf! Kijk uit naar onze persoonlijke kleurenwaaiers…"

Nogmaals bedankt, vriendelijke groet,

Olga”