web statistics
header

Onbekende kleuren in een kleurenwaaier

Er zit mogelijk een onbekende kleur in de kleurenwaaier die uitsluitend voor jou bestemd is.

Het komt vaak voor dat bij de kleurenanalyse er kleuren naar boven komen die heel goed bij je passen en wat doe je dan met die kleuren die je van jezelf nog niet kende?

De reacties hierop maak ik vaak mee, de één is enthousiast en de ander deinst er een beetje voor terug.

Er komt ineens iets moois uit en dat overvalt je misschien een beetje. Als je er eerst meer mee vertrouwt wilt raken, omdat je het misschien nog niet durft, kun je dat via iets anders doen.

Het kan een van je basis kleuren zijn of juist van je felle en opvallende kleuren zijn. Probeer dan eens een accessoire, een riem, een tas of een sjaaltje.

Mocht dat voor het budget op dit moment moeilijk zijn, hang of leg iets vlak bij je bed wat die kleur heeft en wat je in huis had, om dan wel je kleurrijke avontuur wel te starten

Liselotte tas

Het kan een shirt zijn of een bol breigaren, om er hopelijk later toch iets mee te doen.

Gun jezelf de gelegenheid om er naar te kijken, wanneer je gaatslapen en wakker wordt, om te wennen aan de nieuwe harmonie die in je kleurrijke leven komt.

P.S. Meld je hier aan voor mijn gratis kledingtips!

2 Reacties op Onbekende kleuren in een kleurenwaaier

  • M.Peters schreef:

    Goedemorgen, Volgens de kleuranalyse ben ik een wintertype (donkerblond haar en blauwgrijze ogen en lichte huid/rode wangen). Ik vind het moeilijk om de juiste kleur te kiezen. Vaak is een kleur te licht of net iets donkerder. Is dit bezwaarlijk? En kan ik kobaltblauw (lievelingskleur , staat mij goed) dragen?

    • Erica Natuurlijk schreef:

      Uw beschrijving wekt de indruk dat de lichte kleuren die u kiest te flets zijn. De donkere kleuren zijn mogelijk niet goed in de combinatie en daardoor lijken ze te donker. Voor het wintertype is kobalt blauw geschikt. Toch blijft het individueel verschillend of dit goed staat. Alleen op de beschrijving afgaan is nooit hetzelfde als wanneer ik u zie. Stuurt u mij gerust een foto, dan kan ik nog nader kijken. Groeten Erica, kleuranalist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reviews
Roxanne (13 mei 2012)

"Ik heb de kleurenwaaier goed ontvangen, bedankt hiervoor. Ik ben heel blij met het handige meeneemformaat.

Groetjes Roxanne.”


Olga (23 april 2012)

"Heb het ook leuk gevonden: heerlijk een hele middag alle aandacht voor jezelf! Kijk uit naar onze persoonlijke kleurenwaaiers…"

Nogmaals bedankt, vriendelijke groet,

Olga”